Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Η Εταιρεία μας  G.N. Ecodomica Ltd ξεκίνησε την δυναμική της πορεία το 1990 με βασική ενασχόληση την  διάθεση προηγμένων δομικών υλικών σε όλη την Κυπριακή αγορά, τα οποία προορίζονται κυρίως για την κατασκευή, την προστασία και την ποιοτική αναβάθμιση  οικοδομικών έργων.

Η ικανότητα της διοικητικής ομάδας, ο επιτυχής στρατηγικός προγραμματισμός και τα αναπτυξιακά μας προγράμματα, έχουν βοηθήσει ώστε να γίνει η εταιρία μας μια από τις κυρίαρχες επιχειρήσεις του τομέα της στην Κύπρο, έχοντας πάντα  ως γνώμονα τις σύγχρονες κοινωνικές ανάγκες για ενεργειακή απόδοση και προστασία του περιβάλλοντος.

Μακρόχρονη και επιτυχημένη είναι η συνεργασία μας με εταιρείες, πρωτοπόρες και κορυφαίες στο χώρο παραγωγής δομικών υλικών σύγχρονης τεχνολογίας, με αποτέλεσμα το όνομα της G.N.Ecodomica Ltd καθιερώθηκε και είναι πλέον συνώνυμο με  τον κλάδο της βιομηχανίας τεχνικών και οικοδομικών έργων. Κοιτάζοντας πάντα στο μέλλον, δεν διστάζουμε να προτείνουμε νέα σύγχρονα και πρωτοποριακά υλικά.

Οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στα δυτικά προάστια της  Λεμεσού, στην βιομηχανική περιοχή Αγίου Συλά, με αποθηκευτικούς χώρους  άνω των 9 χιλιάδων τετραγωνικών  μέτρων. Η παράδοση των εμπορευμάτων γίνεται  εντός 24 Ωρών στην ευρύτερη περιοχή της Κύπρου με δικά μας μεταφορικά μέσα.

Επενδύουμε συνεχώς στην γνώση του ανθρωπίνου δυναμικού μας, εκπαιδεύοντας το θεωρητικά και πρακτικά στην Κύπρο και στο Εξωτερικό. Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας βοηθά και εκπαιδεύει τους συνεργάτες μας παρέχοντας τους ολοκληρωμένες και οικονομικές λύσεις.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

→ Συνεργαζόμαστε, με τις μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγής δομικών υλικών.
→ Στοχεύουμε, στην υψηλή ποιότητα υλικών σε προσιτές τιμές.
→ Παρέχουμε, προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας.
→ Επιδιώκουμε, την ταχεία εξυπηρέτηση των πελατών.
→ Μοιραζόμαστε, την εμπειρία μας σε κατασκευαστικά θέματα με τους συνεργάτες μας.
→ Λειτουργούμε, με γνώμονα την συνέπεια, την ταχύτητα, την αξιοπιστία και το σεβασμό προς τον πελάτη-συνεργάτη.